• Rouwatelier, ruimte voor verlies- en rouw.
  • Rouwatelier Oosterhout.
  • Verlies- en rouwbegeleiding.
  • Kunstzinnig coaching.

Kunstzinnig coachen richt zich op iedereen die graag zijn of haar creativiteit wilt ontwikkelen. Leven vanuit verbinding met je hart. 
Ik neem je graag mee op een creatieve reis waarbij je jezelf beter leert kennen, kunt begrijpen en ontwikkelen. Vanuit creatie, verbeelding, beweging, muziek, verstilling en ontspanning en daar met aandacht en liefde vorm aan geven. Dit is voor mij kunstzinnig coaching, het is expressie geven aan woorden die moeilijk te uiten zijn. Middels creatieve werkvormen komen we tot de essentie. Dit kan toegepast worden bij verschillende begeleidingstrajecten zoals bijvoorbeeld bij onbegrepen klachten, lusteloosheid of bij het ervaren van zinloosheid. En bij verdriet, verlies en rouw.

Als kunstzinnig coach kan ik dit proces ondersteunen en begeleiden.

 

Kleur in de laatste levensfase richt zich op de terminale patiënt, maar als de patiënt het fijn vindt kunnen ook naasten worden betrokken zoals partner, kinderen of kleinkinderen.

Geestelijke zorg en spiritualiteit horen bij het leven van alledag. Op het moment dat je weet dat je niet meer beter zult worden, kunnen er allerlei zingevingsvragen ontstaan.

Kleur in de laatste levensfase is een vorm van spirituele zorg, daar waar woorden tekort schieten. Alles krijgt een andere betekenis in de laatste fase van het leven. Het is een vorm van beeldende begeleiding.

 

Ik pas bovenstaande toe in mijn praktijk, bij je thuis, in een hospice, verzorgingstehuis of in een bijna-thuis-huis.